Pokličite nas za rezervacijo
05 674 64 09|041 249 097

Gostilna Veduta Bernardin

Če morda uživate v bogati ponudbi mondenega Portoroža, kjer vas razvajajo v enem izmed mnogih hotelov, ali pa če ste ravno zasidrali vaše plovilo v Lucijski marini, oziroma se sprehajate po ozkih ulicah srednjeveškega Pirana je gostilna Veduta prava destinacija, za vas, ki želite uživati v sredozemski kulinariki v mirnem ambientu, odmaknjeni od turističnega vrveža. 

Naša kuhinja vam nudi pestro izbiro mesnih specialitet z žara, jedi pod peko, ribje jedi, buteljčna in odprta vina vse to pa v ambientu, ki nam ga zavida tudi najbolj prestižna restavracija v Portorožu.  Gostilna Veduta Bernardin  se nahaja v samem osrčju rta Bernardin, ki je prejel svoje ime po samostanski cerkvi iz 15. stoletja. Dandanes je od te cerkve ostal le zvonik, ki jedem doda tisti posebni čar mediterana.

Obiščite nas, ter izbirajte med bogato ponudbo mesnih jedi po naročilu z žara ter jedi izpod peke kot so jagenček, hobotnica ali oddojek. Restavracija Veduta vam tako na področju Portoroža lahko predstavi vse kulinarične užitve mediteranske kuhinje. Medtem, ko vi čakate na pripravo vaših jedi, pa lahko uživate v kavici v na naši klimatizirani terasi, kjer lahko namestimo 120 ljudi. V sami gostilni Veduta lahko drugače sprejmemo 70 ljudi.

Vabljeni pri nas - v Veduti.

Obvestila

22
november